Kirkegården kort fortalt

"Vi vil så gerne snakke"

Vi opfordrer brugere af kirkegården til at kontakte os, hvis der er spørgsmål eller undren over ting I ser, når I besøger Horne Kirkegård.

Som kommende gravstedsejer kan der også nemt opstå spørgsmål vedrørende valg af gravplads, og vi rådgiver gerne, så valget bliver det rigtige for efterlevende.

Vores primære arbejde er på kirkegården og i præstegården, men vi kan også træffes i forbindelse med handlinger i Kirken, bare i lidt pænere tøj.

Vi er to fastansatte og jævnligt begavet med medarbejdere fra jobcentre og andre ordninger fra den offentlige sektor.

Vi bestræber os på at yde den bedste service, det er os muligt, så igen, kontakt os hellere end gerne, hvis der er spørgsmål vedr. gravstedet vi passer for dig, hvis du ønsker det forandret, eller hvad det end måtte være.

5 november:  Så er vi igang med grandækning af gravstederne. Indtil videre går det planmæssigt og vi håber selvfølgelig at det gode efterårsvejr vil være med os hele november måned. Igen i år, vil vi lave mere granpynt og mindre grandækning, og håber på jeres forståelse for dette tiltag for at skåne vores knæ.

Grandækning 1

grandækning 2

grandækning 3

Links:

Præstens hjemmeside

Find andre kirker på sogn.dk

Kontakt:

Graver og kontormand - Bjarne Grønbæk – 52241960 – hornekirkegård7763@gmail.com