Kirkegården kort fortalt

"Vi vil så gerne snakke"

Vi opfordrer brugere af kirkegården til at kontakte os, hvis der er spørgsmål eller undren over ting I ser, når I besøger Horne Kirkegård.

Som kommende gravstedsejer kan der også nemt opstå spørgsmål vedrørende valg af gravplads, og vi rådgiver gerne, så valget bliver det rigtige for efterlevende.

Vores primære arbejde er på kirkegården og i præstegården, men vi kan også træffes i forbindelse med handlinger i Kirken, bare i lidt pænere tøj.

Vi er to fastansatte og jævnligt begavet med medarbejdere fra jobcentre og andre ordninger fra den offentlige sektor.

Vi bestræber os på at yde den bedste service, det er os muligt, så igen, kontakt os hellere end gerne, hvis der er spørgsmål vedr. gravstedet vi passer for dig, hvis du ønsker det forandret, eller hvad det end måtte være.

28. januar:

Måske har nogen undret sig over at vi har fjernet græs i to striber på fællesplænen og på kanten mellem gammel og ny kirkegård.

I de to striber på fællesplænen skal der sås en frøblanding af blomster og mellem striberne vil vi forsøge at etablere nogen græsser som ikke skal klippes, men gerne være pyntelige at se på.

Her på kanten skal der sættes et bøgepur, som skal være med til at bryde den lange traditation med græs på alle ledige pladser på kirkegården og adskille den gamle og nye afdeling.

Links:

Præstens hjemmeside

Find andre kirker på sogn.dk

Kontakt:

Graver og kontormand - Bjarne Grønbæk – 52241960 – hornekirkegård7763@gmail.com