Omvisninger

Mange mennesker finder vej til os, og alle er velkomne. Kirken er åben maj -sept. 8-20; oktober - april 8-16. Man kan købe en folder om kirkens historie til 20 kr. Vi tager også imod MobilePay. Samme folder er lagt ud på denne hjemmeside.Ønsker man en omvisning, kan det næsten altid lade sig gøre, hvis kirkens kalender tillader det. Omvisningen tager en times tid og koster nogle flasker god rødvin. Der er ingen begrænsning på, hvor stor eller lille en gruppe må være.

Henvendelse skal ske til menighedsrådets formand: Hanne Wolfsberg, 4035 8387, hannewolfsberg@gmail.com